Sunday, June 21, 2009

20th of June 2009


WHAT HAPPEN AT PAUL'S PLACE, JALAN KLANG LAMA?
man oh man, zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz, aku cite dari awal sampe akhir ok?

pada 19/06/09 pukul 9pm, aku dengan suffy pergi lah minum di tempat faveret kami - bangi kopitiam, ya rabbi situ mahal tapi sedap i tell you. then dah minum minum, tetibe dah pukul 10lebih malam terasa seperti lewat sangat lah kan, terussss amik cik SHAZWANI utk sleepover dekat rumah aku. dah sampe BLOK RUMAH wanie, calling punya calling tk berangkat. memang naik nafsu kuda campur naga aku. rupanya bergayut bersama yang tercinta. dalam 10min tunggu, wanie pon sampe di destinasinya. so, suffy pon kena balik awal, dye terussss hantar kitorg balik - sempat buang hajat dalam bilik air rumah aku. cisss! lepas tu dah byebye dye, aku dgn wanie pon cite2 sampe aku tertido lah.

pada 20/06/09 pukul 10am, aku BANGUN wanie tak BANGUN. hahahaha. aku terus mandi and siap2. kejut wanie lepas tu dye pon bangun dan mandi. kitorg turun bawah and makan roti canai yang sangat2 tak sedap!!!!! aku tak habes and macam tak makan pagi tu. grrrr. lepas tu pukul 12pm amik pika and zati dekat bustop alamanda - korg buat2 kenal ok. terusssss ke jalan KLANG LAMA. sampe situ dalam 1315 kot. mcm takde org je. ada budak2 band sahaja. aku pon okay lah WTV kan. sekali bandmates aku sekor pon tarakkk! calling2, dye baru nak gerak. so kitorg tunggu kat MAPLEY depan PEARL international hotel. pukul 1400lebih baru dorg smpe. aku ni ada masalah sikit kalau nak perform tu. mesti mesti mesti nak terkucil tau. jadi si dino pon mengajak aku ke toilet menaiki keretanya bersama aweknya dan juga pika - toilet kt shell cam SIAL! ada ke pegi kunci tang GIRLS TOILET. aku pon kencing lepas dino buang hajat terbesarnya, cettt!
sesudah itu, kitorg pegi ke destinasi sepatutnya dan register kt counter gig tu. cam bukan gig je - kata je PRIVATE GIG poooorah! last2 kitorg band last yang perform. memang aku tak paham betul lah. musnah dgn harapan aku ni - lagu band DIARY PAGE 22. aku siap bole pegi pasaraya tepi jalan dgn wanie beli makanan kot. hahahahaha. lepas tu, sampe lah turn kitorg utk perform. crowd memang dah balik. tinggal rakan2 dan band 2 sebelum kitorg. so, aku buat intro scpt mungkin and terus start lagu 1.paramore - my heart, 2. chapter one - TIAWTS, 3. chapter one - indahnya malamku, 4. the hush sound - wine red. dah habes segala lagu, aku pon okay ni nak turun ni. tetibe WE WANT MORE WE WANT YUNA! WHAT THE MADERCRACKER ARE U TALKING ABOUT!!!!!! guitarist aku ni terus nak main lagu yuna. aku ni yang jenis taktau lagu yuna kena nyanyi lagu yuna. tanpa menghampakan crowd yang sedikit, aku pon nyanyi sikit je and bagi mic kt crowd. dorg yang nyanyi utk aku. best kot. rasa cm oh INDAHNYA SIANGKU! hahahahahahahahahahahaha.

COMMENT
1) pauls place SUCKS. sorry guys
2) management pretty bad.
3) crowd sikit tapi havoc.
4) aku punya last gig before aku pergi study memang 4/10

4 comments:

mizi said...

last gig ko? pesal plakk??? sedeyh2

wanie lahh said...

weh!!ble lak ku brgayut ngn yg tercinta..siot ko kn..
ku kn done wit luv..hahahah..
alaa..tp mamat bj purple tu cute kn siap sing a long lg..ahahahha..

massy said...

wanie - alaa cam aku tktau. hah tau takpe!!!!!! mamat ungu sangat lah memukau diriku. hahahaha

mizi - last gig before aku g study lah kan? lepas ni tktau bila plak. ghah

Ikwnjfr said...

lelaki ber rantai...
adakah dinie soliano?